Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مطالعه‌ای که اخیرا منتشر شده، دو محقق از دانشگاه براون نشان دادند که چگونه داده‌های ماموریت‌های گذشته مربوط به سیاره مشتری می‌تواند به دانشمندان در بررسی ماده تاریک که یکی از مرموزترین پدیده‌های جهان است کمک کند.

بر اساس گزارش phys، دلیل انتخاب ماموریت‌های قبلی مشتری به دلیل حجم گسترده‌ای از داده‌های جمع آوری شده در مورد بزرگترین سیاره منظومه شمسی توسط مدارگرد‌های گالیله و جونو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهیت گریزان و همچنین ترکیب ماده تاریک به این دلیل که هیچ نوری از خود ساطع نمی‌کند برای دانشمندان همچنان یک راز بزرگ است. اما سوال اینجاست که چرا دانشمندان به مطالعه این پدیده مرموز و البته کاملاً نامرئی ادامه می‌دهند؟

دکتر لینگ فنگ لی، دانشیار تحقیقات فوق دکتری در دانشگاه براون و نویسنده اصلی این مقاله در توضیح این چرایی می‌گوید: «زیرا این ماده در جهان بیرونی ما وجود دارد و ما نمی‌دانیم دقیقا چیست. شواهد محکمی وجود دارد که به وجود ماده تاریک اشاره می‌کند، در حالی که ماهیت و فعل و انفعالات احتمالی آن هنوز برای ما ناشناخته است.»

در مطالعه جدید، محققان در مورد اینکه چگونه الکترون‌های به دام افتاده در میدان مغناطیسی عظیم مشتری و کمربند تابشی می‌توانند برای بررسی ماده تاریک استفاده شود، بحث کردند. آن‌ها سه سناریو برای الکترون‌های به دام افتاده در کمربند‌های تابشی مشتری مطرح کردند. الکترون‌های کاملاً به دام افتاده، شبه به دام افتاده و الکترون‌های آزاد. نتایج آن‌ها نشان داد که اندازه‌گیری‌های ثبت‌شده از مأموریت‌های گالیله و جونو نشان می‌دهد که الکترون‌های تولید شده می‌توانند به طور کامل یا شبه در درونی‌ترین کمربند‌های تابشی مشتری به دام افتاده باشند و در نهایت به شار‌های الکترونی پرانرژی کمک کنند.

یکی از اهداف این مطالعه، اولین تلاش برای استفاده از داده‌های ماموریت قبلی، فعلی و آینده مشتری برای بررسی ماده تاریک است. دانشمندان معتقدند که این نوع مطالعه را نمی‌توان با استفاده از داده‌های دیگر ماموریت‌ها به سیارات دیگر مانند زحل، انجام داد.

لینگ فنگ لی می‌گوید که مشتری بسیار سنگین‌تر از زحل بوده و سرعت فرار آن تقریباً دو برابر زحل است. به این معنی که سرعت جذب ماده تاریک هم در مشتری به شدت افزایش می‌یابد. سایر اجرام آسمانی در منظومه‌های شمسی مثل زمین بسیار کوچک هستند. خورشید هم هدف بسیار جالبی است، اما بر خلاف سیاره ها، میدان مغناطیسی آن قابل توجه نیست.

بیشتر بخوانید

قرار گرفتن اولین تلسکوپ فضایی بزرگ چین در مدار

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منظومه شمسی ماده تاریک سیاره مشتری دام افتاده ماموریت ها ماده تاریک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۳۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جستجوی مغروق مفقودی نازلو چای در روز ششم هم ناکام ماند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حمید محبوبی؛ مدیرعامل هلال احمر آذربایجان غربی گفت:در روز ششم عملیات جستجوی پیکر مفقودی نازلو چای نیرو‌های امدادی و خدمت رسان با استفاده از قایق، ماشین آلات سنگین و غواص به جستجوی مغروق پرداختند.

وی افزود:در چند روز گذشته و علارغم عملیات‌های گسترده دشت بانی، سوند زنی و استفاده از چنگال، تلاش بی وقفه نیرو‌های امدادی در شرایط سخت، دسترسی به پیکر فوتی مفقود در نازلو چای امکان نیافته بود که از امروز نیرو‌های امدادی کار جستجو را در اعماق آب آغاز کردند.

وی گفت:عملیات جستجو باوجود خطرات احتمالی برای نیرو‌های امدادی و خدمت رسان تا دسترسی به پیکر مفقودی ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • جهان احتمالا با ذراتی پر شده که سریع‌تر از نور حرکت می‌کنند
  • طلسم دورتموند: پی‌اس‌جی هر چه می‌زند گل نمی‌‌شود
  • جستجوی مغروق مفقودی نازلو چای در روز ششم هم ناکام ماند
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
  • فیلم| آخرین وضعیت عملیات جستجوی یسنا، کودک مفقود شده در کلاله
  • امروز با جامی: قتل عاشق بهانه افتاده ست
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری